Het plannen van vakanties zit er bij  ons niet zo in. Graag doen wij alles last minute en zien we wel waar we uitkomen. Zo ook deze vakantie. Mijn vriend Paul is nogal fan van kamperen, ik (Marieke) zie mezelf niet in een tentje zitten. Het huren van een camperbusje was een goede middenweg!

Zwarte Woud sept 2019 059 - Reisverhaal Paul & Marieke

Zwarte Woud sept 2019 061 - Reisverhaal Paul & Marieke

We vertrokken rond het middag uur richting Duitsland met als eindbestemming de Titisee. Hoe we er heen zouden rijden zouden we wel zien, niets leuker dan gewoon gaan en kijken waar je uitkomt. Zo hebben we een stuk van de wijnroute gereden en namen we de Schwarzwälder Höhenstrasse voor de mooie uitzichten die de hoge bergen ons gaven. “Onze” Ad heeft zich meer dan bewezen in al die kleine straatjes en klimmende wegen!

Zwarte Woud sept 2019 009 - Reisverhaal Paul & Marieke Zwarte Woud sept 2019 013 - Reisverhaal Paul & Marieke Zwarte Woud sept 2019 053 - Reisverhaal Paul & Marieke

Na de nodige watervallen, ruïnes en oude steden bekeken te hebben en ook flink wat kilometers op de wandelschoenen gemaakt te hebben belanden wij na een aantal dagen op onze plek van bestemming. We hebben grotendeels op camperplaatsen overnacht en besloten hier op een natuurcamping te gaan staan. Tot groot geluk van mijn vissende vriend was er zelfs nog plek pal aan het meer en er is deze vakantie bewezen dat er niets mooier is dan wakker worden met een zon die de bergen over wil komen en de mist nog op het meer.

Zwarte Woud sept 2019 215 mjb - Reisverhaal Paul & Marieke

Het was genieten, mede dankzij Ad en de vrijheid die hij ons gaf!

 

IMG 20190908 190131 942 1200x1500 - Reisverhaal Paul & Marieke

Paul & Marieke

 

MjB Photography & Design