Perry & Janine vieren 25 jarig huwelijk in VW T2 Scover !

 Perry  Janine VW T2 2017 39391 - Reisverhaal: Perry & JaninePerry  Janine VW T2 2017 89221 - Reisverhaal: Perry & Janine

Het hebben van een VW camper is een droom van Perry: reden voor Janine om ons 25 jarig huwelijk te vieren met een weekendje met Scover van Camper Voet om het “VW-gevoel” in de praktijk te ervaren.

Op vrijdagochtend Scover opgehaald en na een deskundige uitleg gestart met onze trip:  een relaxte trip richting huis waar we de camper hebben voorzien van feestversiering. Daarna hebben we een tour hebben gemaakt langs vrienden en familie om bij hen op de oprit of voor het huis samen een gebakje te eten in de camper. Iedereen vond het een leuk en origineel idee !

Perry  Janine VW T2 2017 62821 - Reisverhaal: Perry & Janine

Zaterdagochtend vanuit West-Brabant een lange tocht gemaakt naar het plaatsje Drie op de Veluwe waar we op een klein kampeerterrein van Staatsbosbeheer een plek hadden gereserveerd. Dat bleek een prachtige plek aan de rand van het kampeerterrein met uitzicht op het mysterieuze Speulderbos. ’s Nachts de geluiden van een bosuil en het geknor en gewroet van everzwijnen, kortom een aanrader waar we zeker nog eens naar terugkeren. Van de reacties van mensen onderweg als ze Scover voorbij of tegemoet zagen komen wordt je overigens heel vrolijk !