Ria en Rene, stuurde ons de volgende tekst.
Weekend weg met jou was een cadeau van onze kinderen, familie en vrienden.. En een cadeau was het zeker. Jou uitpakken was een verrassing, wat had je allemaal in je?
Nou genoeg om ons mee te vermaken(leuke spelletjes, en retro inrichting) en je hebt ons op mooie Plejes gebracht, vooral in Woudrichem en de Lingeroute. Daar kwam je mooi tot ze’n recht. Bedankt Scoovertje en jouw baasje.
Marcel Tot ziens!

Nel gaf haar man ook een toffe trip cadeau, waar ze heen gingen je leest het hier.

Bericht van Camper Voet; Nel reed de Camper Voet route, dit is een route samengesteld om 3 dagen met de camper te touren.

Zo wordt het een weekendje weg een echt ontzorgt cadeau. Je kan er namelijk voor kiezen dat we ook het beddengoed verzorgen.

Dan hoef je alleen maar wat kleding mee te nemen en gaan jullie echt een tof weekendje weg beleven.

Het is een route waarmee je over het grootste prive landgoed van Nederland rijdt. ”de geheime plekjes aandoet” bij de Linge.

Langs een natuurgebied rijdt waar je met een trekpondje een oversteek moet maken, gaat de trip over de Biesbosch waar je heerlijk kunt kanoën.

Kom je langs Leerdam en met haar glasblazers! En overnacht je op een geweldige camping langs de rivier de Waal. En de 2 de nacht overnacht je naast het bos bij de Brabantse Sahara!

Een weekend om nooit te vergeten!

Vraag ons naar de Route!