Maandje van te voren Iness geboekt voor een weekje toeren door Nederland. Alles snelweg vermijdend, niet omdat het moet maar ons het kan én veel leuker is. Zo zie je Nederland nog eens van een andere kant. Via de Veluwe naar Noord Friesland en via Drenthe weer omlaag. Prachtige natuur en daar paste Iness zich prima op aan. Lekker tuffend door de wijde landschappen, veel bekijks en vriendelijke mede VW-oldtimer bestuurders die je allemaal nazwaaien. Het mechanisch rijden is een feest. Het is even wennen, maar op gegeven moment voel je je één met Iness. Motorisch is de T3 dik in orde, gewoon goed behandelen en dan brengt ze je overal naartoe. In de instructies staat dit duidelijk in omschreven!

2020 08 15 160108 - Reisverhaal: op vakantie in eigen land met een camper 2020 08 15 160108 2 - Reisverhaal: op vakantie in eigen land met een camper 2020 08 15 160108 6 - Reisverhaal: op vakantie in eigen land met een camper 2020 08 15 160108 7 - Reisverhaal: op vakantie in eigen land met een camper

De camper zelf is van alle gemakken voorzien, hefdak zodat je makkelijk kan staan + toegang tot bovenbed. Wij waren met z’n 2en dus beneden op de uitklapbare bedbank geslapen. Ik ben bijna 2 meter lang, dus het is wat krap. Maar dat heb je er wel voor over, komt een hoop gezelligheid voor terug. Veel opbergmogelijkheden, ruime inventaris, 2 pits gaskookstel (kan je met gemak 1 week op koken), wasbak met kraan en 40 liter water. Genoeg verlichting en USB-aansluitingen. Ook fijn dat er een tuinsetje bij zat, zodat je lekker onder de uitschuifbare luifel buiten kon zitten.

Marcel en Sharony hebben ons goed voorbereid op onze trip. Uitgebreide en duidelijke handleiding voor zowel het rijden in de T3 als het gebruiken van de camper zelf. Uiteindelijk eenvoudig in het gebruik. Vriendelijke ontvangst in Asperen voor de overdracht, Marcel neemt alle tijd om de camper met je na te lopen.

Het gebruiken van de polaroid is ook zeker aan te raden, je houdt er leuke herinneringen aan over, alsof je in de jaren 70-80 bent weg geweest.

Dank Marcel & Sharony en graag tot een volgende keer!