Vanwege het feit dat mijn vrouw en ik beiden 50 geworden zijn, kregen we van vrienden een verrassingsweekend aangeboden met twee retro busjes. We zouden op zaterdag 2 juni 2018 opgehaald worden. Echter om 12.30 uur klonk er volop getoeter in de straat en stopten er twee gehuurde retro busjes voor de deur met hierin onze vriendengroep. We kregen een retro blouse aan en moesten plaats nemen in de busjes.

IMG 2142 - Reisverhaal: vriendenweekend

50b54735 6c5e 4c01 a551 42b885177306 - Reisverhaal: vriendenweekend

 

Onze dochter had de tassen al gepakt met de spullen die we nodig hadden en toen vertrokken we vanuit Kaatsheuvel richting bestemming onbekend.

De organisatoren waren vergeten eieren te kopen dus er werd een snelle tussenstop gemaakt bij het Aerpelhokske in Waspik waar voldoende eieren werden gekocht.

Via een mooie route binnendoor kwamen we door dorpen waar we nog nooit van gehoord onder andere Tonnekreek, ook liggen de dorpen relatief dichtbij onze woonplaats. Maar navigator Cor loodste ons overal door heen. In de retro bussen werd volop genoten en meegezongen met Sjakie van de Hoek en Status Quo. De busjes waren namelijk uitgerust met een playlist met daarin geweldige hits uit die tijd.

Na enige tijd reden we Zeeland binnen en werd vanuit de vrouwenbus geseind dat het tijd was voor een pitsstop. In plaats van koffie kwamen de wijn, stokbrood, salades en allerlei lekkernijen op tafel.IMG 2151 - Reisverhaal: vriendenweekendIMG 2152 - Reisverhaal: vriendenweekend

Daarna ging de reis met bestemming onbekend verder en reden we via de Delta Werken naar Renesse (hoezo Retro), waar we aankwamen op de Zomer Kerstmarkt. Hier hebben we lekker wat gedronken in een cafe waar we 30 jaar geleden ook al kwamen. Het cafe was nog hetzelfde alleen de gasten zijn wat veranderd naar al die jaren.

Na Renesse zijn we nog even op het strand geweest in Zoutelande.

IMG 2158 e1533152167136 - Reisverhaal: vriendenweekend