Op zaterdagochtend hadden wij met Marcel en Sharony afgesproken om camper Scover op te halen. Dit had ik geregeld voor de 30e verjaardag van mijn vriend Wouter. Tot een kwartiertje voor aankomst in Asperen had hij geen idee wat we gingen doen.

Gelukkig vond hij het idee al super leuk en was hij helemaal verkocht toen hij Scover in de garage zag staan! Helaas hadden we vertraging gehad op de snelweg en kwamen we veel later aan dan afgesproken, maar Marcel en Sharony namen alle tijd voor ons. Na een uitgebreide en duidelijke uitleg van hoe alles werkt en ene proefritje, konden we op pad. De USB-stick met jaren ’70 muziek maakte de ervaring van het rijden helemaal compleet. We kregen een boek mee met mooie routes en bezienswaardigheden in de omgeving. Met de navigatie op ‘snelwegen vermijden’, besloten we om naar Slot Loevestein te rijden. Ontzettend leuk en leerzaam om daar rond te wandelen, maar stiekem wilden we ook weer snel terug naar onze camper.

IMG 16781 1200x1600 - Reisverhaal: Wouter en Sophie

IMG 16481 1200x1600 - Reisverhaal: Wouter en Sophie
IMG 17091 1200x900 - Reisverhaal: Wouter en Sophie

Daarna zetten we koers naar Brabant, om daar een nachtje op de camping in Vorstenbosch te staan. Stoeltjes en tafel uitgeklapt, luifel uitgedraaid… tijd voor een welverdiend biertje (die inmiddels lekker koud was geworden in de koelkast) in de zon. ‘s Avonds nog gezellig een potje PimPamPet gespeeld (geen ruzie gemaakt) en daarna was het tijd om te gaan slapen. De volgende ochtend hadden we verse broodjes uit de pan en genoten we van de koffie uit de percolator. We relaxten nog wat op de camping in de zon, maar moesten helaas daarna wel weer inpakken. Via de pont over de Waal bij Brakel reden we terug naar Asperen en moesten we (voorlopig) afscheid nemen van Scover. Wouter vond het een onvergetelijke verjaardag! We komen snel weer eens terug!
IMG 17341 1200x900 - Reisverhaal: Wouter en Sophie
Groetjes van Wouter & Sophie