Gerbert heeft een liefde voor een retro Volkswagenbusje en heeft er altijd al van gedroomd om ooit eens met zo’n bus op stap te gaan. Groot was dan ook de verrassing om voor zijn verjaardag een weekend te gaan winterkamperen met zo’n bus! Omdat blauw zijn kleur is, hebben we Lex gehuurd. 11 februari 2022 hebben we Lex opgehaald en na duidelijke uitleg van Marcel gingen we op pad.
 
Aan het begin was het even wennen om met Lex  te rijden, maar het ging al snel heel goed!
We reden richting Oisterwijk om de eerste camping te bezoeken, onderweg werd er veel naar ons geglimlacht. We maakten ons aanvankelijk een beetje zorgen voor de nacht, het was 2 graden onder 0! Maar het kacheltje en het dubbele dekbed hebben ervoor gezorgd dat we geen moment kou hebben geleden.
De volgende ochtend genoten van heerlijke verse koffie uit de percolator met een havermoutpapje, een heerlijke winterwandeling gemaakt in de vennen en verder getuft naar de volgende camping midden in de bossen bij St Anthonis. Hier waren we lekker op tijd, zodat we nog konden borrelen in de camper. Een mooie heldere koude nacht buiten, maar binnen was het heerlijk aangenaam. 
De volgende dag zijn we na wéér een prachtige wandeling dit keer over de heide, teruggereden naar Asperen.
We hebben een heerlijk weekend gehad wat smaakt naar meer!!
Wil je iemand een onvergetelijke ervaring cadeau doen, denk dan eens aan een tochtje  in een retro Volkswagen camper!!
Graag tot een volgende keer, 
Jane en Gerbert
IMG 2582 300x225 - reisverslag Jane & Gerbert met Volkswagenbus Lex