Op 4-8-2018 gingen mijn ouders, broertje Sil en ik naar Asperen om een Volkswagen T2 busje op te halen. Zijn naam is Lex. Toen we eindelijk in Asperen waren ontmoeten we Lex, Marcel en Sharony.

Met me moeder en broertje bij Marcel van CamperVoet voor vertrek - Reisverslag Lotte Heetebrij (10 jaar)

Met me moeder en broertje bij Marcel van CamperVoet voor vertrek.

IMG 20180812 WA0040 - Reisverslag Lotte Heetebrij (10 jaar)

Met me familie bij Campervoet

Hun gaven ons een tour door Lex en gaven uitleg. Toen gingen we wat drinken. Daarna gingen we met zijn allen kaasstengels eten in Leerdam. Die waren super lekker. Daarna vertrokken we naar Den Bosch. Daar hebben we ongeveer 20 minuten gezocht naar een camping en uiteindelijk vonden we er een namelijk camping Namaste.

Met de vw t2 camper in de buurt van Den Bosch Camping namaste - Reisverslag Lotte Heetebrij (10 jaar)

Met de camper in de buurt van Den Bosch Camping namaste