Een Volkswagen camper huren? Goed plan!

Volkswagen campers zijn heel populair. Dat zijn ze eigenlijk al sinds ze in de jaren ’60/’70 bekend zijn geworden als hippiebusje. Het vrije gevoel dat wordt geassocieerd met deze busjes klopt helemaal. Ga daarom Lastminute op reis met een van onze campers. Stel je voor … je rijdt in een Volkswagen oldtimer camper op weg naar een fijne plek. Je komt aan, zet de stoeltjes buiten en gaat heerlijk wat eten onder het genot van een drankje met het busje op de achtergrond en een zon die ondergaat. En ‘s avonds bij het kampvuur komen de verhalen vanzelf los. Een reis om nooit te vergeten, vastgelegd op een toffe “oldskool” polaroid foto!

Boek een camper en ga toffe herinneringen maken!

Scroll snel verder
Volkswagen T2 westfalia camper, Scover, 1977, tiagra groen wit

Scover

Al vanaf €185,-

Huur Scover
IMG 8825 - Huren

Berty

Al vanaf €190,-

Huur Berty
IMG 20180722 WA0010 - Huren

Iness

Al vanaf €160,-

Huur Iness
Camper huren met airco cruisecontrole en automaat huur camper Joy 600x400 1 - Huren

Joy

Al vanaf €185,-

Huur Joy
Camper Ad 2 - Huren

Ad

Al vanaf €185,-

Huur Ad
Vw busj sofie in de boomgaard gehuurd roadtrip in de buurt 1200x765 - Huren

Sofie

Al vanaf €160,-

Huur Sofie
Volkswagen busje Beau te huur 1200x698 - Huren

Bea

Al vanaf €185,-

Huur Bea

Wil je een retro camper huren?

Wij hebben in totaal vier retro Volkswagen T2 campers. BertyScover en Bea zijn volledig gerestaureerd. Onze reservecamper Lex ademt nog steeds het jaren 70 gevoel, omdat de camper in zo’n goede staat was hebben we hem zo gelaten. Wij hebben alle campers o.a. voorzien van voldoende oplaadpunten en door de ingebouwde klassieke retro radio kun je luisteren naar de retro muziek die op de usb stick staat. Rijden met het fijne geluid van een VW motor op de achtergrond, echt een unieke ervaring! Daarnaast hebben wij bij Camper Voet nog twee Volkwagen T3 campers, namelijk Sofie en Iness.

Scover huren? Deze Volkswagen T2 huur je eenvoudig bij Campervoet.nl
Camper Joy huren? Deze Volkswagen T4 huur je eenvoudig bij Campervoet.nl

Of toch liever een luxe camper met airco?

Bij Camper Voet verhuren wij ook moderne campers, De Volkswagen T4 campers: Joy en Ad. De campers zijn voorzien van allerlei moderne snufjes. Airco, cruise control, automaat achteruitrijcamera en nog veel meer. Hierdoor kun je gemakkelijk verder weg op vakantie, camper Joy of Ad nemen je graag mee! Ga ontdekken!

Reviews van klanten