Een Classic Volkswagen camper huren? Goed plan!

Volkswagen campers zijn heel populair. Dat zijn ze eigenlijk al sinds ze in de jaren ’60/’70 bekend zijn geworden als hippiebusje. Het vrije gevoel dat wordt geassocieerd met deze busjes klopt helemaal. Stel je voor … je rijdt in een Volkswagen oldtimer camper op weg naar een fijne plek. Je komt aan, zet de stoeltjes buiten en gaat heerlijk wat eten onder het genot van een drankje met het busje op de achtergrond en een zon die ondergaat. En ‘s avonds bij het kampvuur komen de verhalen vanzelf los. Een reis om nooit te vergeten, vastgelegd op een toffe “oldskool” polaroid foto!

Scroll snel verder
Volkswagen T2 westfalia camper, Scover, 1977, tiagra groen wit

Scover

Al vanaf €185,- per dag

Huur Scover
Berty - Huren

Berty

Al vanaf €190,- per dag

Huur Berty
Volkswagen t3 bus op de dijk route

Iness

Al vanaf €160,- per dag

Huur Iness
Camper Joy plus luifel

Joy

Al vanaf €185,- per dag

Huur Joy
Vw busj sofie in de boomgaard gehuurd roadtrip in de buurt 1200x765 - Huren

Sofie

Al vanaf €160,- per dag

Huur Sofie
Volkswagen busje Beau te huur 1200x698 - Huren

Bea

Al vanaf €185,- per dag

Huur Bea

Wil je een retro camper huren?

Wij hebben in totaal vier retro Volkswagen campers. BertyScover en Iness zijn volledig gerestaureerd. Onze reservecamper Lex ademt nog steeds het jaren 70 gevoel, omdat de camper in zo’n goede staat was hebben we hem zo gelaten. Wij hebben alle campers o.a. voorzien van voldoende oplaadpunten en door de ingebouwde klassieke retro radio kun je luisteren naar de retro muziek die op de usb stick staat. Rijden met het fijne geluid van een VW motor op de achtergrond, echt een unieke ervaring!

Scover huren? Deze Volkswagen T2 huur je eenvoudig bij Campervoet.nl
Camper Joy huren? Deze Volkswagen T4 huur je eenvoudig bij Campervoet.nl

Of toch liever een luxe camper met airco?

Sinds kort hebben we camper Joy in onze vloot toegevoegd, deze camper is voorzien van alle moderne snufjes. Airco, cruise control, automaat achteruitrijcamera en nog veel meer. Hierdoor kun je gemakkelijk verder weg op vakantie, Het Franse binnenland ontdekken, surfen in Portugal  of voor het eten van een echte pizza naar Italië. Camper Joy neemt je graag mee!

Reviews van klanten