Huur Volkswagen T3 – Sofie

Heerlijk samen filosoferen bij een knisperend kampvuur of aan zee de zon achter de horizon zien verdwijnen. Onze T3 camper Sofie brengt je naar de mooiste plekjes. In haar vorige leven was Sofie een echte rebel. Zo nam ze in het oosten van Duitsland deel aan protesten tegen kerntransporten en zorgde ze voor vervoer tijdens het krakersverzet. Gelukkig heeft ze deze periode heelhuids doorstaan en staat ze nog altijd strak in haar eerste lak. 1983, Sofie’s geboortejaar, is ook het jaar waarin Volkswagen de campers heeft voorzien van een geweldige boxermotor.

Sofie neemt je graag mee op reis. Bekijk hier de prijzen van Sofie. Een weekend boek je al vanaf 375 euro. Stap in en enjoy the ride!

Vw busj sofie in de boomgaard gehuurd roadtrip in de buurt 1200x765 - Sofie
Bekijk hier de beschikbaarheid van Sofie

Interieur

Binnen in Sofie vind je twee zeer comfortabele pilotenstoelen met armleuningen. Dankzij de draaibare bijrijdersstoel kun je een gezellig woonkamergevoel creëren. Daarnaast zijn alle gemakken binnen handbereik: een koelkast, kacheltje, kleine toiletbox (optioneel), kookstel én wasbak met stromend water.

Ook op Sofie zit een trekhaak. Hierdoor kan er makkelijk een fietsendrager mee, geef maar aan als je er eentje erbij wil. Tijdens de reis kunnen jullie met de fiets de buurt verkennen en dan ‘s avonds na een avontuurlijke dag, nog wat  borrelen bij de camper terwijl het kampvuurtje fijn knettert. Ga jij op pad met Sofie? Dan kan je ervaren hoe gezellig het is om met de camper te reizen.

LUXE voorstoelen VW T3 - Sofie

Slaapgedeelte

In onze Sofie kun je 5 slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een voor-, boven- en benedengedeelte. In de voorcabine bevindt zich de tweede slaapplek. Aan de vier montagepunten kun je een hangmat bevestigen, waarin een kind van ongeveer 35 kilo kan slapen. Deze hangmat is als extra optie verkrijgbaar voor 25 euro.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De derde slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

mozaik interieur Volkswagen T3 camper Sofie. - Sofie

Uitrusting