Huur Volkswagen T3 – Sofie

Sofie is een echte rebel. Zo nam in haar vorige leven, in het oosten van Duitsland (Gorleben) deel aan protesten tegen Kerntransporten. En zorgde ze voor vervoer tijdens het krakersverzet. Verbazingwekkend genoeg heeft ze deze periode heelhuids doorstaan want ze staat nog steeds in haar eerste lak. 1983, Sofie’s geboortejaar is ook het jaar waarin Volkswagen de Bussen heeft uitgerust met een geweldige vernieuwde boxermotor. Sofie is al met al een pitte tante, die je graag meeneemt op een geweldig avontuur. Sofie is een T3 camper net als Iness.

Bekijk nu de beschikbaarheid

Interieur

Binnen in Sofie vind je twee zeer comfortabele pilotenstoelen met armleuningen. Dankzij de draaibare bijrijdersstoel kun je een gezellig woonkamergevoel creëren. Daarnaast zijn alle gemakken binnen handbereik: een koelkast, kacheltje, kleine toiletbox (optioneel), kookstel én wasbak met stromend water.

Ook op Sofie zit een trekhaak. Hierdoor kan er makkelijk een fietsendrager mee, geef maar aan als je er eentje erbij wil. Tijdens de reis kunnen jullie met de fiets de buurt verkennen en dan ‘s avonds na een avontuurlijke dag, nog wat  borrelen bij de camper terwijl het kampvuurtje fijn knettert. Ga jij op pad met Sofie? Dan kan je ervaren hoe gezellig het is om met de camper te reizen.

Slaapgedeelte

In onze Sofie kun je 5 slaapplekken creëren. Deze plekken zijn onder te verdelen in een voor-, boven- en benedengedeelte. In de voorcabine bevindt zich de tweede slaapplek. Aan de vier montagepunten kun je een hangmat bevestigen, waarin een kind van ongeveer 35 kilo kan slapen. Deze hangmat is als extra optie verkrijgbaar voor 25 euro.

In een handomdraai verander je de woonruimte in een slaapplaats door het zitvlak van de achterbank naar voor te trekken. Hierdoor klapt de rugleuning naar beneden en ontstaat er met de kussens op de motorruimte een knus tweepersoonsbed.

De derde slaapplek is boven in de camper te vinden. Door het hefdak omhoog te duwen, ontstaat er een tweepersoonsbed waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht.

Uitrusting

Prijs Sofie

Voorseizoen Hoogseizoen Naseizoen Vrije kilometers
€595,- per week €675,- per week €595,- per week 1050 km per week
€450,- voor een midweek €510,- voor een midweek €450,- voor een midweek 750 km per midweek
€375,- voor een weekend €395,- voor een weekend €395,- voor een weekend 450 km per weekend
€160,- Voor een losse dag Niet mogelijk €160,- Voor een losse dag 150 km per dag
Geldig van 1 januari tot en met 12 mei Geldig van 13 mei tot en met 1 september Geldig van 2 september tot 31 december €0,25 per extra kilometer

Ophaal en terugbreng tijden:

WEEK: Ophalen op vrijdag na 15.00 uur en terugbrengen een week later voor 11:00 uur.

MIDWEEK: Ophalen zondag na 19.00 uur en terugbrengen vrijdag voor 11.00 uur.

WEEKEND: Ophalen vrijdag na 15.00 uur en terugbrengen zondag voor 17.00 uur.

LOSSE DAG: Samen maken we een afspraak over de gewenste ophaal en terugbreng tijden. Daghuur is niet mogelijk tijdens het hoogseizoen.

Boek Sofie