Beschrijving

We hebben ons originele VW tentdoek opgestuurd en nalaten maken. In Beige ten Cate tentdoek en gemaakt door beste tentenmaker van Nederland. Exact kopie van het originele tentdoek, maar dan in een betere kwaliteit tentdoek. Ten Cate 300 gr/m² katoen in kleur beige met 2 vensters Muskietengaas, grijs polyester Ritsen, 5 mm YKK in kleur beige. Hefdakdoek voor de VW T4 Westfalia met ventilatieopeningen aan de zijkanten. We hebben nog vijf tentdoeken beschikbaar. Wil jij een beige tentdoek; bestel deze dan snel. De installatie van het hefdak tentdoek is zo gepiept. Je tentdoek is aan vervanging toe. Waarschijnlijk zie je er tegen op om dit zelf te vervangen.
  • Maar als je bij ons een tentdoek koopt, dan krijg je een link met een installatie instructie erbij!
  • Bij het demonteren en het monteren wordt je dus stap per stap begeleid.
  • Bij elke stap staat een afbeelding en een uitleg met tekst.
Daardoor stelt het vervangen van het tentdoek niet veel voor. Dit klusje kan je in je eentje klaren in ongeveer 3 uurtjes! Tot nu toe is het bij 100 procent van onze klanten gelukt om met deze duidelijke handleiding het doek te installeren. En bij onduidelijkheden help ik je telefonisch op weg! Dit tentdoek, in deze kwaliteit vind je elders niet goedkoper! Gegarandeerd! “Dit tentdoek is een Nederlands kwaliteitsproduct, geproduceerd in opdracht van Camper Voet.”
De voordelen van Tentcate tentstof waarvan dit hefdakdoek is geproduceerd.
  • Gewicht: 300 gr/m²
  • Materiaal: 100% katoen
  • De stof is: waterafstotend en vuilafstotend.

Tentdoek voor Volkswagen T4 Westfalia Beige, hefdak, alle bouwjaren

We hebben ons originele VW tentdoek opgestuurd en nalaten maken. In Beige ten Cate tentdoek en gemaakt door beste tentenmaker van Nederland.
Exact kopie van het originele tentdoek, maar dan in een betere kwaliteit tentdoek.

Als ze op voorraad zijn wacht dan niet te lang. Een nieuwe batch tentdoeken kan maanden duren.

We hebben inmiddels al tientallen tentdoeken verkocht in de 3 jaar dat we deze tentdoeken laten namaken. En we kunnen op recht zeggen dat we trots zijn op ons product.

Het is iedereen gelukt het tentdoek te monteren met onze perfecte handleiding. Daardoor we hebben dus al tientallen Volkswagen T4 busjes met onze tentdoeken rondrijden.

499.00 incl. btw

Maybe your looking for this?