Beschrijving

We hebben ons originele VW tentdoek opgestuurd en nalaten maken. In lichtgrijs ten Cate tentdoek en gemaakt door beste tentenmaker van Nederland. Exact kopie van het originele tentdoek, maar dan in een betere kwaliteit tentdoek. Ten Cate 300 gr/m² katoen in kleur middengrijs. Muskietengaas, grijs polyester Ritsen, 5 mm YKK in kleur grijs. Hefdakdoek voor de VW T4 Westfalia met ventilatieopeningen aan de zijkanten (vanaf 1992 tot 2003) De installatie van het hefdak tentdoek is zo gepiept. Is je tentdoek aan vervanging toe? En zie je er tegen op om dit zelf te vervangen.
  • Dat hoef je niet te zijn als je bij ons een tentdoek koopt, je krijgt er een link met een installatie instructie erbij!
  • Bij het demonteren en het monteren wordt je stap per stap begeleid.
  • Bij elke stap staat een afbeelding en een uitleg met tekst.
Daardoor stelt het vervangen van het tentdoek niet veel voor. Dit klusje kan je in je eentje klaren in ongeveer 4 uurtjes! Dit tentdoek in deze kwaliteit vind je elders niet goedkoper! Laagste prijs garantie gegarandeerd! Tot nu toe is het bij 100 procent van onze klanten gelukt om met deze duidelijke handleiding het doek te installeren. En bij onduidelijkheden help ik je telefonisch op weg! “Dit tentdoek is een Nederlands kwaliteitsproduct, geproduceerd in opdracht van Camper Voet.” De voordelen van Tentcate tentstof waarvan dit hefdakdoek is geproduceerd.
  • Gewicht: 300 gr/m²
  • Materiaal: 100% katoen
  • De stof is: waterafstotend en vuilafstotend.

Tentdoek voor Volkswagen T4 Westfalia Middengrijs, hefdak, alle bouwjaren

We hebben ons originele VW tentdoek opgestuurd en nalaten maken. In lichtgrijs ten Cate tentdoek en gemaakt door beste tentenmaker van Nederland.
Exact kopie van het originele tentdoek, maar dan in een betere kwaliteit tentdoek.

Als ze op voorraad zijn wacht dan niet te lang. Een nieuwe batch tentdoeken kan maanden duren.

We hebben inmiddels al tientallen tentdoeken verkocht in de 3 jaar dat we deze tentdoeken laten namaken. En we kunnen op recht zeggen dat we trots zijn op ons product.

Het is iedereen gelukt het tentdoek te monteren met onze perfecte handleiding. Daardoor we hebben dus al tientallen Volkswagen T4 busjes met onze tentdoeken rondrijden.

485.00 incl. btw

Maybe your looking for this?