Vorig jaar zomer wilden wij eens avontuurlijk gaan doen: met een campertje naar Zweden. Een  wereldwijd virusje zorgden dat wij ons plan wijzigde in een campertoer van Zuid naar Noord Nederland via de grens een jaar later. En met de camper Joy hebben wij die vrijheid zéker ervaren.
In het staartje van het hoogseizoen vertrokken naar Zuid-Limburg.
Daar was het met de camper zeer makkelijk op te breken om een 2-daagse regenbui te ontvluchten en noordelijker te verhuizen.
We vonden via een toeristische rondrijden een heerlijk rustige camping waarin wij ons in Frankrijk waanden en zijn langer gebleven dan gepland.
Ons doel was toch wel om rustige groene plaatsen te vinden op mini-campings, geen asfalt camperplaatsen. Het leven op het moment maakte dat wij na één nacht op een ‘ogenschijnlijke’ rustige camping aan de grens gevlucht zijn voor driftende auto’s en hardcorebeats uit de omgeving.
Om, hoe raar kan het lopen, te eindigen onder de carport van vrienden in het Noorden! Bij een nachtelijk buitje lagen wij, en stond zij (Joy) droog. Naast het bos en mega stilte. Wij hebben avonden rond het kampvuur en spellen spelend doorgebracht.
De terugreis opgeknipt in een 2-daagse tussenstop zodat beide dagen niet alleen reizen is maar zeker ook rondwandelen en de omgeving van oost-Veluwe verkennen.
Leuke reis gehad met Nederlands weer en prachtige herinneringen.