BRUILOFT AM 4991 - Trouwbusje?

Volkswagen T2 als trouwbus

Regelmatig worden onze oldtimer busjes gehuurd als trouwvervoer voor bruiloften. Onze busjes zijn immers in perfecte staat en ook nog eens fotogeniek. Camper Voet denkt graag met jullie mee om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen de ophaal- en terugbreng tijden naar wens worden afgestemd. Het is ook mogelijk om zelf te rijden in onze trouwbusje of je kan je laten rijden door ons (dit laatste tegen meerprijs). Hebben jullie andere speciale wensen of ideeën of willen jullie ons graag een keer ontmoeten neem dan contact op met ons!

Een vwbusje huren als trouwauto kan al vanaf 160 euro. Bij maatwerk is de prijs in overleg.

Voor een bruiloft komt altijd alle creativiteit naar boven. Daarom is het mogelijk om de busjes zelf op te leuken met linten, bloemen, ballonnen of andere items, zodat de bus perfect bij het thema past. Het voordeel aan onze romantische busjes is dat het campers zijn, waardoor jullie gelijk door kunnen op huwelijksreis. Maar het kan ook een leuke ‘attractie’ als activiteit op de bruiloft, denk hierbij aan een fotobooth.  

BRUILOFT AM 2361 - Trouwbusje?

Foto’s of video’s

Naast het regelen van trouwbusjes kunnen wij ook zorgen voor het beeldmateriaal van jullie grote dag. Wij hebben korte lijnen met kundige bruidsfotograven en videografen die zeer mooie beelden kunnen verzorgen. Er kan met drones gefilmd worden om jullie dag onvergetelijk te maken. Als je beeldmateriaal wil ontvangen van eerdere bruiloften, kan je contact met ons opnemen. Wij sturen dan een portfolio op van onze vaste cameraman. Of klik op de onderstaande link voor een bruidsvideo.

BRUILOFT AM 8221 - Trouwbusje?

Je mag ons altijd bellen als je vragen hebt over een van onze gave trouwbusjes. Zelfs tot 22.00 ‘s avonds! Een bericht via onderstaande contact formulier is ook mogelijk

19 oktober 2016 heb ik de “toen nog toekomstige bruid” verrast met een aanzoek. Ik had een VW T2 camperbusje gehuurd bij Camper Voet, deze aan de binnenkant versierd met leuke foto’s van leuke momenten van ons samen en toen mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Met het VW busje reden we richting Bunnik en kampeerde bij Buitengoed de Boomgaard.

We hebben een heerlijk ontspannen idyllisch verlovingsweekend gehad met elkaar, waarin we op de boomgaard overnachtte in het gezellige VW-busje. Juist omdat we zo van dit verlovingsweekend hebben genoten, kozen we ervoor het VW-busje ook als trouwauto te huren. Tijdens de huwelijksvoorbereiding hebben we goed contact gehad met Marcel Voet van Camper Voet, altijd een warm onthaal met koffie en er wordt alle tijd voor je genomen om alles uit te leggen.

Inmiddels kijken we terug op een fantastische trouwdag (6 mei 2017). We hadden niet beter en romantischer vervoerd kunnen worden dan in jullie mooie VW-busje. Bedankt Camper Voet voor jullie fantastische bijdrage aan onze mooiste dag in onze leven. Wij hebben genoten!

Liefs Muriël & Arjan

Muriël & Arjan, Bruidspaar