Volkswagen T2 als trouwbus

Regelmatig worden onze oldtimer busjes ingezet voor bruiloften. Onze busjes zijn immers in perfecte staat en ook nog eens fotogeniek. Camper Voet denkt graag met jullie mee om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen de ophaal en terugbreng tijden naar wens worden afgestemd. Het is ook mogelijk om zelf te rijden in onze trouwbusje of je kan je laten rijden door ons! Hebben jullie andere speciale wensen of ideeën of willen jullie ons graag een keer ontmoeten neem dan contact op met ons! Een camper huren als trouwauto kan al vanaf 160 euro. (Bij maatwerk is de prijs in overleg!)

Tijdens het bruiloft komt altijd alle creativiteit naar boven. Daarom is het mogelijk om de busjes zelf op te leuken met linten, bloemen, ballonnen of andere items, zodat de bus perfect bij jullie thema past. Het voordeel aan onze romantische busjes is dat het campers zijn, waardoor jullie gelijk door kunnen op huwelijksreis. Maar het kan ook een leuke ‘attractie’ als activiteit op de bruiloft.  

Foto’s of video’s

Naast het regelen van trouwbusjes kunnen wij ook zorgen voor het beeldmateriaal van jullie grote dag! We hebben korte lijnen met kundige bruidsfotograven en een ervaren videograaf die zeer mooie beelden kunnen verzorgen. Er kan met drones gefilmd worden om jullie dag onvergetelijk te maken. Als je beeldmateriaal wil ontvangen van eerdere bruiloften dan kan je contact met ons opnemen. We sturen dan een portfolio op van onze vaste cameraman. Of klik op de volgende link voor een bruidsvideo.

Je mag ons altijd bellen als je vragen hebt over een van onze gave trouwbusjes. Zelfs tot 22.00 ’s avonds! Een bericht via onderstaande contact formulier is ook mogelijk

 [formidable id=”11″]