Retro Volkswagen busje huren

Wil je een retro Volkswagen busje huren? Tof idee! Bijvoorbeeld voor een bruiloft of gewoon een uitje met familie en vrienden. Onze VW busjes zijn perfect onderhouden en echte eyecatcher!

Wil je een oldtimer Volkswagen busje huren?

Je kunt voor verschillende doeleinden bij ons een oldtimer Volkswagen busje huren. Al onze bussen zijn uniek en voorzien van alle gemakken. Ga terug in de tijd met je gehuurde VW bus en beleef de gezelligste dagjes uit! In al onze bussen zit een muziek playlist die je terug brengt in de tijd. Heb je zelf al een leuke route in gedachten om te rijden met een van onze Volkswagen busjes? Of nog geen idee? Wij hebben verschillende leuke routes voor jong en oud. Met unieke stops om iedereen een glimlach te bezorgen.

Wil je een oldtimer Volkswagen busje huren?

Oldtimer Volkswagen busje huren

In de loop van de jaren hebben oldtimer Volkswagen busjes een geweldige reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid en functionaliteit en zijn uitgegroeid tot een ware cultbus. Het kenmerkende motorgeluid van de retro VW busjes en de fijne looks zorgen voor een heuse beleving. Wij verhuren Retro busjes geschikt voor 4 tot en met 8 personen. Je kunt natuurlijk meer busjes huren voor grote gezelschappen. Regelmatig vertrekken er bij ons meerdere oldtimer busjes tegelijk voor een toffe roadtrip.

Oldtimer Volkswagen busje huren

Retro Volkswagen busje huren voor een evenement

Onze eyecatchers kan je ook inzetten op een evenement of bedrijfsuitje. Zo val je direct op! En succes gegarandeerd!

Retro Volkswagen busje huren voor een evenement

Een Volkswagenbusje huren voor een unieke verjaardag

Verras je de jarige met een rondrit in een oud Volkswagenbusje omdat hij of zij, daar helemaal blij van wordt? Willen jullie samen een weekend weg en een van onze avontuurlijke routes gaan rijden, waarin je forten gaat ontdekken of Alpaca’s kunt knuffelen? Of rij jij straks een route naar de tofste plekken voor kinderen in de Betuwe? Succes is gegarandeerd wanneer je ervoor kiest om een Volkswagen busje te huren bij Camper Voet.

Een Volkswagenbusje huren voor een unieke verjaardag

Vrijgezellenfeest? Huur een oud Volkswagen busje

Huur een oude vintage Volkswagen bus om een vrijgezellenfeest mee te vieren. We verhuren vintage VW busjes geschikt voor 4 tot 8 personen per bus. Beleef een geweldige dag om nooit te vergeten. We hebben een vrijgezellenfeest routes incl. leuke opdrachten en spellen welke je onderweg kunt doen. Haal herinneringen van vroeger tijdens leuke opdrachten en wordt getriggerd om over de leuke dingen van vroeger te praten.

Vrijgezellenfeest? Huur een oud Volkswagen busje

Ook voor een bruiloft kunt u een VW busje huren

Onze oldtimer VW busjes worden regelmatig gehuurd als trouwvervoer voor bruiloften. Naast het feit dat zij in de perfecte staat verkeren, zijn ze ook nog eens erg fotogeniek. Wij denken graag met jullie mee om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo kunnen wij alles volledig naar wens met jullie afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan de ophaal- en terugbreng rijden of het versieren van het busje. Ontdek de kosten van een Volkswagen busje huren.

Ook voor een bruiloft kunt u een VW busje huren

Een vintage Volkswagen busje huren voor een Gala

Het is dan eindelijk zover, je bent geslaagd voor je examen! Wij hebben de allerleukste vintage Volkswagen busjes om jouw examengala een succes te maken. Deze hippie Volkswagen busjes zijn volledig ingericht. Maak met oud VW busje je entree op jullie examen gala. Dan vergeten je vrienden dat nooit meer.

Een vintage Volkswagen busje huren voor een Gala

Volkswagen camper busje huren voor vakantie

Bij Camper Voet ontmoeten we regelmatig enthousiaste gezinnen die op vakantie willen gaan met een van onze retro Volkswagen busjes. Er spreken dan regelmatig hele gezelschappen bij ons af. Dit is een vrolijk weerzien! Na een goed bakje koffie en na een kijkje te hebben genomen bij ons op locatie. Beginnen we aan de uitleg van jullie VW busje. Vervolgens vertrekken onze huurders met een lach op het gezicht en met ‘’hun’’ Volkswagen busje. Fijn een dagje te touren met het hele gezin of ze rijden een van onze toffe routes.

Volkswagen camper busje huren voor vakantie

Houden jullie van verrassingen? Rij dan in een weekend onze verrassingsroute!

Overnacht een heel weekend in een oud Volkswagen busje of ga voor een mini vakantie tussendoor. Wij hebben zelfs aan de bijpassende recepten gedacht! Beleef ons verrassingsweekendje weg met jouw partner, vrienden of met je gezin! Beleef de vakantie van jullie dromen met de retro VW busjes van Camper Voet. Wij helpen jaarlijks vele mensen met deze droom echt waar te maken.

Houden jullie van verrassingen? Rij dan in een weekend onze verrassingsroute!

Retro Volkswagen busje huren kosten

Je wilt een Retro Volkswagen busje huren maar bent benieuwd naar de kosten. Bij Camper Voet huur je de leukste Volkswagen busjes al vanaf €200! We verzorgen daarnaast de leukste dagjes uit met de meest verrassende bestemmingen. Een retro Volkswagen busje is een echte eyecatcher. Naast VW busjes hebben wij ook retro Volkswagen campers die je kunt huren en hebben we moderne Volkswagen California campers te huur.