Volkswagen camper huren

Maak van je vakantie of trouwdag de mooiste reis van je leven met een klassieke of moderne Volkswagen California camper. Cruisen door de Hollandse heuvels, kamperen in de Ardennen of een retro bruiloft op het platteland. Camper Voet laat je ouderwets genieten. Kies met welke camper je op pad wil en ga op avontuur.

Bij het huren krijg je gratis verschillende super leuke routes voor in Nederland!

Volkswagen camper huren particulier

Je kunt bij Camper Voet verschillende soorten Volkswagen campers huren. Je huurt een Volkswagen camper bij een professioneel bedrijf maar geven je het gevoel van een Volkswagen camperhuren bij een particulier. Bij ons krijg je geen automatisch bandje te horen of een telefoonnummer dat na 17:00 niet meer bereikbaar is. Wij bieden je persoonlijke hulp. Je krijgt ons 06 nummer waarop je ons indien nodig 24 uur per dag mag bellen!

Volkswagen camper huren particulier

Vintage Volkswagen camper huren

Ontdek Nederland met onze krachtige Volkswagen T2 campers. De campers Scover, Bea, Berty en Lex zijn VW T2 campers en komen uit de jaren 70. Met hun krachtige originele motor zorgen ze voor aangename reizen. Je huurt een Vintage Volkswagen camper met moderne luxe. In de Volkswagen camper tref je veel bergruimte met kleding en eetgerei. De fleurige gordijntjes zorgen voor een huiselijke sfeer waarin jij je echt thuis gaat voelen. Ga terug in de tijd en geniet van de leukste dagen wanneer je op pad bent.

Vintage Volkswagen camper huren

Retro Volkswagen camper huren

Bij Camper Voet verhuren wij ook 2 retro Volkswagen campers. Helemaal leuk als je ervan houdt om in stijl op de camping te arriveren. Onze Sofie en Iness zijn beide VW T3 campers en geboren in de jaren 80. Je hoeft niet steeds koffers in- en uit te pakken. Je kunt helemaal jezelf zijn vrij en onbevangen. In een vakantiehuis, waarin je jezelf echt thuis voelt!

Retro Volkswagen camper huren

Oude Volkswagen camper huren

Wij helpen jaarlijks vele mensen dromen echt waar te maken. Mensen zoals jullie die hun droom vakantie hebben gemaakt in het buitenland. Je kunt na het huren van een oude VW camper direct doorrijden naar jouw droombestemming. Rij de Franse kust af en bezoek de mooiste stranden, of maak een toffe roadtrip naar Denemarken of Zweden. Jezelf een weekend vermaken in de Ardennen? Er is zo veel mogelijk. We horen de gaafste vakantie verhalen bij terugkomst.

Oude Volkswagen camper huren