Goldy - Volkswagen T1

 • Handgeschakeld
 • 8 stoelen met gordels

Beschrijving

Goldy is de eerste VolkswagenT1 bus van de Camper Voet familie. De T1 bus is helemaal gerestaureerd. We hebben het busje mogen kopen van een familie waar de bus al 21 jaar in bezit was. We hebben busje Goldy in 2022 aangekocht na 2 jaar speuren en bussen bekijken. De VW T1 is echt prachtig en klaar voor een toffe dag weg. Er zit zelf een originele radio in, met een draaiknop afstemmen op je favoriete radiostation. En de kachel is functioneel dat is echt een unicum bij zo een oude VW bus! En om de dag helemaal onvergetelijk te maken. Kun je rijden met de voorramen open. Ja echt waar de voorramen kun je vastzetten in geopende positie. Maar rijdt niet te hard. Zodat je geen tranen krijg van de harde wind. Super toffe ervaring om met het voorraam open te rijden en bij ons kan het met Goldy. Onze Goldy geeft je met haar unieke verschijning het echte retrogevoel mee op reis. Echt een droombus. Ga op avontuur! Bekijk hier de prijzen van Goldy. Een dag boek je voor 300 euro. (goedkoopste van Nederland) Stap in en enjoy the ride!

De bus

 • Volkswagen T1
 • Bus
 • Handgeschakeld
 • Rijbewijs B

Prijzen

Dag
Voorseizoen
(01 januari - 12 mei)
€ 300 ,-
Hoogseizoen
(13 mei - 01 september)
€ 300 ,-
Naseizoen
(02 september - 31 december)
€ 300 ,-

Inhoud

 • Polaroid camera voor gebruik
 • vullingen bij ons verkrijgbaar
 • Retro radio
 • Safari voorramen

Borg

 • Standaard borg 900.00
 • Verlaagde borg 250.00 Per gebeurtenis

Voor alle campers geldt een waarborgsom van €900,-. Dit is tevens het maximale eigen risico per schadegeval. Het eigen risico kan verlaagd worden naar €250,- tegen een betaling van 50 euro per week. De borg dient uiterlijk een week voor de ophaaldatum bij ons op rekening te staan.

Als je langer dan een week weg gaat (bijvoorbeeld: week plus weekend, week plus midweek of 2 weken) kost het verlagen van de borgsom €100,- en stort je in totaal 350 euro op het rekeningnummer van Camper Voet. De borgsom van 250 euro krijg je terug als de camper onbeschadigd terugkomt. Bij 3 weken kost het verlagen van de borgsom €150,- en stort je 450 euro etc.

De borg dient uiterlijk een week voor de ophaaldatum betaald te worden.

Lees de volledige uitleg over de borgsom in onze algemene voorwaarden.

Interieur

Interieur

‘Rij met de wind in je haren!’ De voorramen kunnen open, gaaf he!

Wie Goldy binnenstapt, belandt in een tijdscapsule. Neem plaats in Goldy en je krijgt het gevoel of je bent ingestapt bij een nieuwe T1 in de showroom van 1967.

Goldy komt uit jaren 60. Het is echt een avontuur om in zo een busje rond te rijden. Het is goed te doen en echt super tof.

Rijdt een van onze toffe routes die je kosteloos toegestuurd krijgt na het boeken Zoals de lente kriebels tocht of de top 11 voor kinderen of onze stoere fortenroute. Al zin om een mooie bestemming te ontdekken?

Interieur in Volkswagen T1 Goldy

Slaapruimte

slapen in Volkswagen T1 Goldy

Rij een van onze leuke  routes voor een geweldig dagje uit.

We hebben diverse routes. Rij bijvoorbeeld onze fort route, voorjaarsroute of een top 12 voor kinderen.

Met deze routes kom je op de mooiste plekjes en beleven jullie een dag waar jullie nog lang aan terugdenken.

Je kunt bij het ophalen kosteloos een polaroid camera lenen. Zodat je deze toffe dag kunt vastleggen.

Afstand

Dag
Kilometers 100 km
Per extra kilometer 0.30

Tijden

LOSSE DAG: 09.00- 21.00 Samen maken we een afspraak over de gewenste ophaal en terugbreng tijden. Ook VW busje Sunny is geschikt voor 8 personen is is iets goedkoper per dag.

Vergelijk bussen