Volkswagen T2 camper huren

Retro Volkswagen T2 camper huren

Huur bij Camper Voet jouw retro Volkswagen T2 camper. Met onze VW T2 campers kan jij de hele dag rondrijden, kamperen in mooie bosgebieden of cruisen door het mooie Ardennen. Hoe dan ook, bezorgen onze vintage VW T2 campers, jou een avontuur. Is dit de eerste keer dat jij in een camper gaat rijden? Wees gerust, wanneer je een Volkswagen T2 camper wil huren, ben je voorzien van alle gemakken en uitgebreide handelingen. Ook nemen wij in de voorbereiding en bij het ophalen alle tijd om alles uit te leggen.

Retro Volkswagen T2 camper huren

Vier de liefde, huur een Volkswagen T2 voor je trouwdag

Trouwen in een oud Volkswagen T2. Wie wilt dat nou niet? Naast het feit dat de T2 campers is perfecte staat verkeren, hebben ze ook nog eens een vintage uitstraling. Dat maakt de Volkswagen T2 camper erg fotogeniek. Camper Voet regelt graag alles voor jullie bijzondere dag. Wij denken graag mee om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vier de liefde, huur een Volkswagen T2 voor je trouwdag

Oldtimer Volkswagen T2 huren dag

Een Volkswagen T2 camper heeft een prachtig motorgeluid. Het geluid samen met de fijne looks zorgen voor een originele beleving. De oldtimer busjes zijn perfect om mee te cruisen in smalle landweggetjes of dorpsstraatjes. In de loop van de jaren hebben de Volkswagen T2 campers een prachtige reputatie op weten te bouwen van betrouwbaarheid en functionaliteit. Tegenwoordig zijn ze zelfs uitgegroeid tot cultbusjes. Door een Volkswagen T2 te huren voor een dag, beleef je gegarandeerd een leuke dag!

Oldtimer Volkswagen T2 huren dag

Vrijgezellenfeest vieren in een VW T2 camper

Beleef een geweldige dag om nooit te vergeten. Huur een Volkswagen T2 camper voor jouw vrijgezellenfeest! We verhuren vintage VW T2 busjes geschikt voor kleine gezelschappen. Voor grotere gezelschappen kan je ook terecht bij een van de Volkswagen busjes van Camper Voet. Rij de leukste vrijgezellen routes, speel onderweg leuke spellen en haal herinneren op tijdens avontuurlijke opdrachten.

Vrijgezellenfeest vieren in een VW T2 camper

Prijzen verhuur VW T2 camper

Verras je de jarige job met een rondrit in een Volkswagen T2 camper? Of rij je graag een route naar prachtige plekken in Nederland met je gezin? Wil je een weekend weg met je partner of geniet je ervan om forten en oude steden te ontdekken? Succes is gegarandeerd wanneer je een Volkswagen T2 camper huurt bij Campervoet. Het is een vrolijk weerzien om regelmatig dezelfde gezelschappen terug te zien komen. Wij horen graag jullie avontuurlijke reisverhalen aan. Wij verhuren verschillende T2 campers al vanaf €200,- !

Prijzen verhuur VW T2 camper

Een vintage Volkswagen T2 huren voor een Gala

Maak een gave entree op jullie examen gala met de Volkswagen T2 campers van Camper Voet. Nadat je eindelijk te horen hebt gekregen dat je geslaagd bent, ga je natuurlijk op zoek naar jouw droom gala vervoer. Wij hebben de allerleukste vintage Volkswagen campers in verschillende kleuren. Daar kunnen jij en je klasgenoten gegarandeerd een mooie entree mee maken.

Een vintage Volkswagen T2 huren voor een Gala

Volkswagen T2 camper huren voor vakantie

Wil jij een retro Volkswagen T2 camper huren voor jouw vakantie? Met onze VW campers kan jij gemakkelijk naar het buitenland reizen. Kom snel samen met je reisgezelschap een kijkje nemen bij ons op locatie. Daar leggen we onder het genot van een kopje koffie, of thee, alles uit over de VW T2 campers. Wij zijn pas blij wanneer jullie met een lach op jullie gezicht vertrekken en fijn een weekend, of week kunnen genieten van jullie Volkswagen T2 camper! Bel ons snel om een afspraak te maken.

Volkswagen T2 camper huren voor vakantie

Houden jullie van verrassingen? Rij dan in een weekend onze verrassingsroute!

Beleef unieke routes tijdens ons verrassingsweekend weg. Onze VW T2 campers beschikken over een volledig inventaris. Daardoor hoef je dus zelf niet zoveel mee te nemen. Wij hebben zelfs aan de bijpassende recepten gedacht voor jouw verrassingsweekend of roadtrip.
Wij staan ook voor al je vragen klaar wanneer je jouw voertuig komt ophalen. Zo zorgen we er samen voor dat je met een vertrouwd gevoel een onbezorgd avontuur aan kan gaan.

Houden jullie van verrassingen? Rij dan in een weekend onze verrassingsroute!