Sandy - Volkswagen T2

 • Handgeschakeld
 • 8 stoelen met gordels

Beschrijving

Sandy is onze NIEUWE 8 persoons VW bus. Welke volledig gerestaureerd is. Tevens beschikt elke zitplaats over een gordel! Wij verhuren deze volkswagen busje nadat ze 2 jaar volledig is opgeknapt, ze verkeerd daarom in nieuwstaat. Je ziet het er niet aan af dat het eigenlijk een 50 jaar oud VW busje is. Met haar originele motorblok, dat volledig opnieuw is opgebouwd, vervoert ze jullie op een veilige en stijlvolle manier. Daarnaast is Sandy uit de fabriek gekomen in de DELUXE uitvoering; dit zie je aan haar stijlvolle chromelijsten. Met deze geweldige bus wordt het echt een feestje." Rijd een van onze leuke routes. Je kunt deze bus huren en kosteloos een van onze leuke routes volgen. Deze routes zijn geschikt voor elk gezelschap, en de bezochte plekken zijn zeer divers, wat de dag voor iedereen plezierig maakt. Vraag hiernaar bij het boeken of tijdens het ophalen, en je bent verzekerd van een gezellige dag.   Ga met de hele familie gezellig picknicken. Je kunt van ons ook kosteloos een hippe picknickmand meekrijgen. En ja, we hebben een adres waar je deze direct kunt laten vullen met de lekkerste broodjes, warme panini’s en drankjes op slechts 3.4 kilometer van ons ophaal adres!

De bus

 • Volkswagen T2
 • Bus
 • Handgeschakeld
 • Rijbewijs B

Prijzen

Dag
Voorseizoen
(01 januari - 12 mei)
€ 200 ,-
Hoogseizoen
(13 mei - 01 september)
€ 200 ,-
Naseizoen
(02 september - 31 december)
€ 200 ,-

Inhoud

 • Oplaadpunt 12 V
 • Polaroid camera voor gebruik
 • vullingen bij ons verkrijgbaar
 • Retro radio

Borg

 • Standaard borg 900.00
 • Verlaagde borg 250.00 Per gebeurtenis

Voor alle campers geldt een waarborgsom van €900,-. Dit is tevens het maximale eigen risico per schadegeval. Het eigen risico kan verlaagd worden naar €250,- tegen een betaling van 50 euro per week. De borg dient uiterlijk een week voor de ophaaldatum bij ons op rekening te staan.

Als je langer dan een week weg gaat (bijvoorbeeld: week plus weekend, week plus midweek of 2 weken) kost het verlagen van de borgsom €100,- en stort je in totaal 350 euro op het rekeningnummer van Camper Voet. De borgsom van 250 euro krijg je terug als de camper onbeschadigd terugkomt. Bij 3 weken kost het verlagen van de borgsom €150,- en stort je 450 euro etc.

De borg dient uiterlijk een week voor de ophaaldatum betaald te worden.

Lees de volledige uitleg over de borgsom in onze algemene voorwaarden.

Interieur

Interieur

“Sandy” Onze zonnestraal.

Sandy hebben we gekocht omdat we regelmatig de vraag kregen van onze huurders om met meer dan 5 mensen op pad te gaan.

Nou we hebben geluisterd hoor! We hebben een personen busje gekocht wat volledig gerestaureerd is. Niet alleen van buiten maar ook van binnen en mechanisch.

Inmiddels als flink ouder dan 50 jaar oud, maar eigenlijk huur je dus een nieuwe 8 personenbus uit 1971.

Interieur in Volkswagen T2 Sandy

Slaapruimte

slapen in Volkswagen T2 Sandy

Rij een van onze leuke  routes voor een geweldig dagje uit.

We hebben diverse routes. Rij bijvoorbeeld onze fort route, voorjaarsroute of een top 12 voor kinderen.

Met deze routes kom je op de mooiste plekjes en beleven jullie een dag waar jullie nog lang aan terugdenken.

Je kunt bij het ophalen kosteloos een polaroid camera lenen. Zodat je deze toffe dag kunt vastleggen.

Afstand

Dag
Kilometers 150 km
Per extra kilometer 0.30

Tijden

LOSSE DAG: 09.00- 21.00 Samen maken we een afspraak over de gewenste ophaal en terugbreng tijden. Ook VW  T1 busje Goldy is geschikt voor 8 personen en is nog unieker. Deze spijlbus komt uit 1965 en reed rond in de hippytijd!

Vergelijk bussen