Volkswagen T3 camper huren

Wil je een Volkswagen T3 huren?

Wij denken graag mee over leuke dagen weg of vakanties. Onze Volkswagen T3 campers zijn met zoveel precisie en toewijding opgeknapt dat wij zeker weten dat je er een leuke tijd mee zult beleven. Wilt u direct een Volkswagen T3 huren? Onze retro T3 campers Sofie en Iness, zijn uitgerust met een uitgebreide inventaris. Je huurt een camper zoals we deze zelf zouden aantreffen. Wij staan persoonlijk voor je klaar wanneer je vragen hebt, ergens over twijfelt of even niet meer zo goed weet wat je moet doen als er onderweg iets gebeurt. Wij vinden het belangrijk dat je met een gerust hart kan genieten van de unieke Volkswagen T3 camper. Daarnaast verhuren wij ook moderne California campers en kan je bij ons Volkswagen busjes huren.

Een Volkswagen T3 camper huren

Huur je een Volkswagen T3 camper bij Camper Voet, dan ben je verzekerd van alle gemakken. Onze VW T3 campers zijn voorzien van alle benodigdheden. Denk daarbij aan goed bestek, theedoeken, kookspullen, fijne stoelen en een gebruiksvriendelijk luifel voor buiten. Daarnaast staan er ook gezellige en retro bordspelletjes voor je klaar. Haal jij je VW T3 camper op, staat er een fijne kop koffie en thee voor je klaar. Wij nemen de tijd en zorgen voor een fijne uitgifte.

Een Volkswagen T3 camper huren

In een vintage Volkswagen T3 naar je bruiloft rijden

Een Volkswagen T3 huren voor een bruiloft is op zich al een goed idee. De Volkswagen T3 campers zijn namelijk erg fotogeniek. Maar daarnaast kan je zelf de VW T3 ook helemaal customizen met linten, ballonnen of bloemen. Zo past je camper goed bij het thema van jullie bruiloft. Na je bruiloft kun je gelijk op reis met de vintage Volkswagen T3 en een romantische huwelijksreis aangaan met je partner! Naast vervoer kan je een VW T3 ook gebruiken als leuke attractie op de bruiloft door ze bijvoorbeeld in te zetten als photobooth.

In een vintage Volkswagen T3 naar je bruiloft rijden

Een roadtrip in een retro Volkswagen T3

Huur je een retro Volkswagen T3 bij Camper Voet, dan kan je samen met jouw reisgezelschap een prachtige roadtrip rijden door heel Nederland. Onze retro VW T3 campers zijn perfect om mee te cruisen in smalle dorpsstraatjes en landweggetjes. Al onze klassieke campers hebben een betrouwbare luchtgekoelde 2 liter motor en tevens de sterkste originele motor.

Een roadtrip in een retro Volkswagen T3

Oude Volkswagen T3 camper huren voor 1 dag

Heb je iets te vieren of wil je een leuke dag beleven? Onze oude VW T3 campers kan je huren voor een gezellige dag met vrienden of familie. Zet een jarige in het zonnetje, rijd de leukste en gezelligste routes of maak een ‘trip langs memory lane’ samen met echte VW liefhebbers. Wij leggen je persoonlijk uit hoe de camper werkt en geven je graag advies over leuke routes.

Oude Volkswagen T3 camper huren voor 1 dag

Vakantie vieren in een VW T3 camper

Helemaal vrij en onbevangen jezelf zijn in onze Volkswagen T3 campers. Onze retro T3 campers beschikken over veel comfort, bergruimte en eetgerei. Je hoeft niet telkens je koffers in- en uit te pakken. Onze VW T3 campers Sofie en Iness, zijn beide ideaal om mee naar het buitenland te reizen, maar ook voor vakanties binnen Nederland zijn deze campers perfect.

Vakantie vieren in een VW T3 camper

Een oldtimer Volkswagen T3 huren voor een Gala

Onderweg naar jouw gala, snel checken of je haar en je outfit nog goed zit? Of jezelf snel opfrissen voordat je de rode loper op moet? Dat kan met een oldtimer Volkswagen T3. Bij het verhuren van onze camper geven we je graag advies. Wij hebben namelijk twee oldtimer Volkswagen T3 campers in gave kleuren. Daar kunnen jij en je klasgenoten gegarandeerd een mooie entree mee maken.

Een oldtimer Volkswagen T3 huren voor een Gala

Volkswagen T3 camper huren voor een weekendje weg

Tijdens je weekendje weg kan je je auto gratis en veilig achterlaten bij ons in Asperen. Een Volkswagen T3 heeft een prachtig motor geluid. Samen met de fijne looks zorgt het voor een fijne en originele beleving. Met de VW T3 campers kun je een weekend lang genieten van het mooie landschap in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Je hoeft je geen zorgen te maken over ruimte. De campers beschikken over diverse opbergmogelijkheden. Wij geven je een uitgebreide handleiding van onze VW T3 busjes.

Volkswagen T3 camper huren voor een weekendje weg

Houden jullie van verrassingen? Rij dan onze verrassingsroute!

Rijd unieke routes met onze verrassingsroute. Wij regelen de volledige inventaris en bijpassende verrassende recepten. Wij staan voor al je vragen klaar wanneer je jouw camper komt ophalen. Met onze T3 campers kan jij de hele dag rondrijden, kamperen in mooie bosgebieden of heerlijk cruisen door Nederland.

Houden jullie van verrassingen? Rij dan onze verrassingsroute!