Galavervoer vw busje huren voor gala in Leerdam op het Heerenlanden college 1200x799 - Volkswagenbusje huren voor een gala.

Galavervoer

Is het bijna zover en heb je gala of eindfeest op school, maar je hebt nog niets geregeld?

We verhuren al jaren toffe VW busjes waarmee je een spetterend entree kan maken. Dit kan in één van onze retro Volkswagenbusjes

Jullie leraren & klasgenoten zullen jullie hierdoor niet snel vergeten!

  • Ophaaltijden in overleg.
  • ‘s avonds ophalen behoort tot de mogelijkheden.
  • Centraal gelegen ophaalplaats.
  • Mogelijkheid bus huren met chauffeur.
  • Mogelijkheid tot zelf rijden.
Volkswagenbusje huren gala Heerenlanden college Leerdam 1200x800 - Volkswagenbusje huren voor een gala.
Ja, wij willen een Volkswagenbusje als galavervoer!
Voor ons gala hadden wij een Volkswagen busje gehuurd bij Campervoet Asperen. De eigenaar en tevens onze chauffeur was erg vriendelijk en flexibel. We werden thuis opgehaald door ‘Berty’ het rode busje. Marcel had een camera mee, waarmee hij allerlei foto’s, zowel van het busje als van ons. We zijn naar een mooie locatie geredenen en hebben daar wat groepsfoto’s gemaakt. Vervolgens zijn we naar het gala gegaan. Resumerend kunnen we dus zeggen dat we een top avond hebben gehad, mede dankzij Campervoet Asperen!
Jiska de Lange, Galaganger

Voor ons eindgala hadden wij het mooie Volkswagenbusje Berty gehuurd bij Campervoet. We hadden lang rond gekeken voor een geschikte auto maar kozen toch uiteindelijk voor Berty. Daarbij kwam ook nog is dat de eigenaar (Marcel) als onze chauffeur wilde spelen (en uiteindelijk zelfs fotograaf!), wat het voor ons alleen nog maar leuker maakte. Kortom, een goed bedrijf met mooie busjes, wat samen voor een gezellig ritje en een top gala heeft gezorgd! 🙂

Talina, Gala Leerdam

Wat een leuk bedrijf. Wij hebben Berty (VW-busje) gehuurd voor ons gala in Leerdam. Marcel, de eigenaar heeft ons gratis gereden omdat het ze’n oude middelbare school was. Hij is een aardige man en heeft veel moeite voor ons gedaan. Zo heeft hij veel foto’s van ons gemaakt toen we hem dat vroegen en was hij erg flexibel. Bedankt Marcel!!

Shania, laatstejaars