VW bus, een graag geziene gast. En staat voor veel mensen symbool voor vrijheid en vakantie.

En toch is zijn de Volkswagen T2 Westfalia busjes bus is al meer dan 37 haar uit productie.

De  T2 bus was de tevens zo populaire opvolger van de T1 bus.  De hippies trokken ermee van het ene festival naar het andere. En maakte de VW bus het mogelijk dat de hippies de geschiedenis  een positieve draai te geven  Maar ook in Nederland was de VW bus het favoriet vervoersmiddel van de jeugdige avonturiers. Aangezien er een hoop mensen in paste en je er aangenaam in kon vertoeven.

Op Woodstock waren ze ook van de party, veelal mooi versierd en uitbundig beschilderd. In de loop der jaren zijn de VW busjes symbool gaan staan voor de hippie tegencultuur.

Bob Marley zijn eerste toerbus was dan toevallig ook een VW bus.

campervoet hippie bus volkswagen t2 met watermerk e1456705915898 - VW bus, een graag geziene gast

 

En nog zijn de oude Volkswagen busjes onverminderd populair, de VW bus is zelf zelf populair dat de eerste tekening van het busje  uit de hand van de Nederlander, Ben Pon  in het rijks museum hangt.

VW busjes  hebben inmiddels een cultstatus bereikt. En daarmee is zo’n gave bus een meerwaarde voor evenement, festival of beurs!

De juiste aankleding voor een event, festival of beurs van doorslaggevend belang. Met onze Retro Volkswagen busjes bent u in ieder geval op de goede weg. Onze busjes zijn  in perfecte staat.

 

Om u event meer kracht bij te zetten kunt u de  VW busjes volledig eigen maken.

Dit kan bijvoorbeeld door ze te laten volledig te wrappen of laten voorzien van een andere reclame uiting aangezien we in het zelfde pand zitten als onze vertrouwde reclame partner  Is dit allemaal snel en tegen een gunstig tarief te realiseren.

Wij kunnen door de nauwe samenwerking met B2reclame, u  helpen meedenken naar een passende oplossing, Neem contact, leg u plan voor en wij doen er alles aan om u van dienst te zijn!