Moeder en dochter samen op pad met Lex! Het was een wens van Evi om een keer met een volkswagenbusje op pad te gaan. Het liefste een blauwe. Dus dat werd Lex.

Goede Vrijdag 15 april zijn we heel hartelijk ontvangen door Marcel en hebben we een goede instructie ontvangen. Overigens hadden we gedurende het weekend nog wel wat vragen, die we via whatsapp aan hem konden stellen.

Toen we de straat uitreden in Asperen dachten we niet dat we Lex weer ongeschonden terug zouden kunnen brengen 😉. Maar Marcel had vertrouwen.

Het was een avontuur om ermee te rijden, en vooral om te parkeren. Dat heeft blijvende herinneringen opgeleverd 😅. De muziek die Lex in zich had was helemaal top. Paste perfect in het totale plaatje!

We reisden (binnendoor) af naar camping Maaldrift in Wassenaar. Vriendelijke mensen en de camping zag er netjes uit. We zijn o.a. naar het strand gelopen en hebben daar een goede ijssalon bezocht.

De dag erna zijn we gaan shoppen in Leiden en vervolgens zijn we tegen de avond naar Noordwijkerhout gereden; camping Op Hoop van Zegen. Mooi verzorgde camping met de bollenvelden, het strand en het centrum van Noordwijk op loopafstand. En… we begonnen ’s ochtends met warme broodjes op de camping.

Na een dag Noordwijk zijn we weer huiswaarts gereden.

Het gaf een gevoel van vrijheid om met Lex op pad te gaan. Een superweekend met elkaar en een mooie herinnering voor altijd! ❤