Waar zijn onze huurders geweest en waarom hebben ze eigenlijk een VW camper gehuurd?

We zien al 5 jaar  huurders vertrekken na een praatje en een kop koffie of thee. Vaak komen de verhalen vanzelf over waar ze naartoe willen gaan. En bij terugkomst hoor we of het zo is uitgepakt zoals ze zelf vooraf dachten. Of hebben ze toch iets compleet anders gedaan? Met deze informatie hebben we dit artikel geschreven. Wat de favoriete bestemmingen zijn van alle huurders lees je hieronder.

Een portie reis inspiratie!

Een weekend Ardennen staat met stip op 1. De Ardennen heeft voor ieder wat wils. Zin in een actief weekendje weg?  Kunnen de kids wel wat avontuur gebruiken? Ze kunnen er boogschieten, rotsklimmen of met eigen gebouwd vlot over de Lesse over varen.  Je kan er ook super fijne wandelingen maken. Maar om even een weekend relax samen te zijn met de verkering  is een campertrip richting de Ardennen echt perfect. En biedt iedereen is het anders.

Zo ging Familie Been er kanoën en paaseieren zoeken met het hun uitvalsbasis La Roche en ze sloegen de valkeniersshow niet over!

Lees hun fijne verhaal; https://campervoet.nl/reisverslag-familie-been/

Bekijk hier alvast wat idyllische overnachtingsplekken in de Ardennen.

Er zijn ook meerdere huurders geweest die gewoon richting strand zijn gereden. En daarna verder langs de kust naar beneden gereden zijn. Lees wat Willem en Nicole beleefd hebben. https://campervoet.nl/reisverhaal-willem-nicole/

Waarna ze de kustlijn volgde naar Normandië

Deze 2 families hebben het helemaal goed bekeken en gingen zelfs met 2 campers op een toffe trip langs de kust waar ze Normandië niet oversloegen

https://campervoet.nl/reisverhaal-alex-dorieke-edwin-alice/

Legoland in Denemarken heeft ook een flink magnetische werking. Ook al is het 747 km vanaf Asperen.

Het is natuurlijk super tof voor de kinders om zo een toffe eind bestemming van een vakantie te hebben.

 

Het zwarte woud (609 km vanaf Campervoet) is ook een populair doel voor een toffe week weg.

https://campervoet.nl/reisverhaal-paul-marieke/

Zo kwamen ook Arnout en Elke erlangs

https://campervoet.nl/reisverhaal-arnout-en/

Zo ging de onderstaande familie er forellen vangen!

https://campervoet.nl/reisverhaal-familie-van-den-dries/

Met de retro campers wordt niet een hele grote afstand afgelegd.

Dit is natuurlijk logisch. Noord- Frankrijk, België, Duitsland en soms Denemarken of Oostenrijk. Met onze moderne campers gaan de reizen vaak wat verder. Logisch natuurlijk aangezien ze gebouwd zijn voor lange afstanden.

Zo komt Italië of Zweden ook vaker in de vakantie dromen voor. Zelf gingen we op zoek naar de beste pizza van Italie. In Pompeï bekijken was zeker een persoonlijk hoogtepunt van onze VW camper vakantie.

https://campervoet.nl/reisverhaal-met-camper-joy-naar-italie/

Familie van den dries, je weet wel van die forellen. Hun verste reisdoel was ook Italië.

https://campervoet.nl/reisverhaal-familie-van-den-dries/

Behalve de afstanden is het natuurlijk ook tof om te weten dat er veel vrienden- en vriendinnengroepen een vwbusje komen huren.

Gelijk hebben ze, avontuur gegarandeerd!

Zo hadden we laatst een vriendengroep die hadden we de campervoet route (kosteloos) meegegeven en ze hebben een topdag gehad!

Van de zomer hadden we een vriendengroep die gingen op pad met 3 van onze campers! Na 10 jaar gezamenlijk een weekendje weg kwamen ze op het idee om een Vw busje te huren en daarmee naar Frankrijk te cruisen. Ze hadden een top weekend gehad!

Ook zijn er die gelijk voor volgende jaar weer hebben geboekt. Zo gaaf vonden ze de trip!4 - Waar zijn de andere huurders naartoe geweest?