Waar zijn onze huurders geweest en waarom hebben ze eigenlijk een VW camper gehuurd?

We zien al vijf jaar huurders op pad gaan met onze leuke campers na een praatje bij de kop koffie of thee horen wij de leukste verhalen met deze informatie hebben we dit artikel geschreven. Hieronder lees jij wat de favoriete bestemmingen zijn van de huurders van Camper Voet. Leuk om te lezen in voorbereiding op jouw campervakantie. #reisinspiratie Dit zijn natuurlijk enkele highlights. Tussen onze reisverhalen vinden jullie nog meer leuke reisbestemmingen.

Belgische Ardennen

Een weekend Ardennen staat stipt op 1. De Ardennen zijn dichtbij en er is genoeg te doen. Ook heeft de Ardennen heeft voor ieder wat wils. Zin in een actief weekendje weg? Of kunnen de kids wel wat avontuur gebruiken? Mountainbiken, boogschieten, rotsklimmen of met eigen gebouwd vlot over de Lesse over varen. Het kan er allemaal. Daarnaast kan je heerlijk fietsen of wandelen in de mooie natuur of de oude dorpjes bezoeken. De kloosters en kastelen zijn natuurlijk ook een bezoek waard. Ook om even een weekend relax samen te zijn met de verkering is een campertrip richting de Ardennen echt perfect. En biedt iedereen is het anders.

Zo ging Familie Been er kanoën en paaseieren zoeken met het hun uitvalsbasis La Roche en ze sloegen de valkeniersshow niet over. Lees hun fijne verhaal hier.

Bekijk hier alvast wat idyllische overnachtingsplekken in de Ardennen.

Frankrijk, Normandië

Huurders van Camper Voet rijden ook gewoon richting het strand om heerlijk te genieten aan de zee. Lees hier wat Willem en Nicole beleefd hebben.

Andere huurders volgde kustlijn met als bestemming Normandië. Echt heel erg mooi om dit ook een keer te doen. Het is niet te ver weg, maar je hebt er wel mooi weer en veel te zien. Rij het liefst zo veel mogelijk over de binnenwegen langs de kust. Lees het reisverhaal van een huurder die tijdens de herfst naar Normandië ging:

Deze twee families gingen zelfs met twee campers van Camper Voet op pad en gingen ook langs de kust van Normandië niet oversloegen. Lees hier verder hun reisverhaal.

Denemarken

Legoland in Denemarken heeft ook een flink magnetische werking. Ook al is het 747 km vanaf Asperen. Het is natuurlijk super tof voor de kinders om zo een toffe eind bestemming van een vakantie te hebben. Lees hier een mooi reisverhaal van Haice, Janine en Logan:

 Duitsland

Het Zwarte Woud ligt in het zuidwesten van Duitsland en is een mooi vakantiegebied voor natuurliefhebbers en gezinnen. Het zwarte woud (609 km vanaf Campervoet) is ook een populair doel voor een toffe week weg. Zo kwamen ook Arnout en Elke erlangs, lees hier wat zij gedaan hebben.  Zo ging de familie van den Dries er forellen vangen, lees hier meer. En lees hier wat Paul en Marieke gedaan hebben :).

Italië

Met de retro campers wordt niet een hele grote afstand afgelegd. Dit is natuurlijk logisch. Noord- Frankrijk, België, Duitsland en soms Denemarken of Oostenrijk. Met onze moderne campers Ad en Joy gaan de reizen vaak wat verder. Logisch natuurlijk aangezien ze gebouwd zijn voor lange afstanden. Zo komt Italië of Zweden ook vaker in de vakantie dromen voor. Zelf gingen we op zoek naar de beste pizza van Italie. In Pompeï bekijken was zeker een persoonlijk hoogtepunt van onze VW camper vakantie. Lees hier ons reisverhaal van onze eerste keer naar Italië.

Familie van den Dries, je weet wel van die forellen. Hun verste reisdoel was ook Italië, lees hier wat zij beleefd hebben.

Met vrienden op pad

Behalve de afstanden is het natuurlijk ook tof om te weten dat er veel vrienden- en vriendinnengroepen een vwbusje komen huren. Gelijk hebben ze, want avontuur gegarandeerd! Zo hadden we laatst een vriendengroep die hadden we de Camper Voet route meegegeven en ze hebben een topdag gehad! Deze route is gratis bij het huren van een camper.

Van de zomer hadden we een vriendengroep die gingen op pad met drie van onze campers! Na 10 jaar gezamenlijk een weekendje weg kwamen ze op het idee om een Vw busje te huren en daarmee naar Frankrijk te cruisen. Ze hadden een top weekend gehad! Ook zijn er die gelijk voor volgende jaar weer hebben geboekt. Zo gaaf vonden ze de trip!

4 - Waar zijn de andere huurders naartoe geweest?

Nederland, je zou het haast vergeten. Maar veel mensen die een camper huren bij ons blijven gewoon in Nederland.

Zo ging Leona met haar broertje naar een kaasmakerij in Rijpwetering, dat ligt in Zuid Holland.

Elise en Marion, moeder en dochter gingen lekker een weekendje naar Zeeland met de camper.

Hettie en Menno, hebben diverse natuurkampeerterreinen bezocht met de Volkswagen T3 camper Iness met fietsendrager, ze zijn  in Drente, Groningen, Noord-Holland en Noord-Brabant geweest. En zijn vervolgens daar heerlijk gaan fietsen.

Peter en Margot zijn naar de Veluwe gegaan met VW camper Scover, en hebben daar heerlijk overnacht.

Familie Aarts is met de kids gaan picknicken op Landgoed Mariënwaerdt