Producten - Volkswagen Camper Huren - Camper Voet
Propex kachel HS2211 www.campervoet.nl 1 - Goldy

Propex Standkachels

Alle standkachels die we hier aanbieden hebben wij ook gemonteerd in onze verhuur campers. Ze zijn ideaal om je bus ‘s nachts warm te houden zonder de motor te hoeven laten draaien. Laagste prijs van Nederland!

Bekijk standkachels
Vw tentdoek hefdak doek t4 orgineel tentdoek t4 vervangen goedkoop goedkoopste - Goldy

Hefdakdoek VW T4 vanaf 1996

Koop hier een VW T4 tentdoek in de beste kwaliteit. Deze worden geproduceerd volgens de originele specificaties. In een betere kwaliteit tentdoek en met stevigere ritsen. Laat je weer een bus als nieuw uitzien, met een goed tentdoek.

Je hebt de keuze uit een beige en een middengrijs tentdoek.

Laagste prijs van Nederland Onze tentdoeken worden ook verkocht bij poptopshop, wij bieden ze alleen goedkoper aan☺

Middengrijs tentdoek
Beige tentdoek
IMG 8372 - Goldy

Stickers

Heb je je Camper bijna klaar? Dan kan je hier de stickers vinden om je VW camper mee af te maken. Deze stickers worden geproduceerd tegen de scherpste tarieven in de markt. In een goede sticker kwaliteit, die jaren mee gaat.

Bekijk alle stickers

Nog even geduld, pagina in ontwikkeling!

Volkswagen camper stoel opnieuw bekleden paardenhaar VW T2 - Goldy

Tweedehands

Regelmatig bieden we hier onze tweedehands onderdelen aan die we overhouden na bijvoorbeeld het restaureren van een busje. Zoek je een specifiek onderdeel? Neem dan gerust contact met ons op en we denken met je mee.

Bekijk tweedehands

Nog even geduld, pagina in ontwikkeling!

 • Goldy

  Vanaf: 300.00 incl. btw
 • Huur Tam, onze Constructam Caravan

  Vanaf 100.00 per dag incl. btw
 • Lenny

  Vanaf: 300.00 incl. btw
 • Aanbieding!

  Propex HS2000 Standkachel

  910.00 incl. btw
  Compacte gaskachel geschikt voor montage in de camper! Door een beetje doe-het-zelver goed in te bouwen. Alleen gas en 12 volt nodig.
 • Aanbieding!

  Propex HS2211 Standkachel

  1,070.00 incl. btw
  Compacte gaskachel geschikt voor montage onder de vloer van uw caravan of camper door de waterdichte behuizing! Door een beetje doe-het-zelver goed in te bouwen. Alleen gas en 12 volt nodig.
 • Stickerset Volkswagen T3 ''Joker'' antraciet 10 delig. Laagste prijs garantie. Inclusief montage van de stickers, dit kunnen we ook voor jullie uitvoeren komt er 140 euro bij. Inclusief montage door signmaker met jarenlange  ervaring. Voor het strakste resultaat. Het is zelf te doen maar als je zeker wil zijn van een goed resultaat. We helpen je graag. Voor 275 euro. Geen bijkomende kosten. Je komt langs met je gerestaureerde busje en kunt na het plakken van de stickers. De camper weer meenemen. In de tussentijd kun je bij ons wachten en de busjes en caravans die we verhuren bekijken. En kun je onbeperkt koffie en thee drinken Terwijl je wacht in onze gezellige wachtruimte.   Zoekwoorden; Westfalia, vanagon, joker, Joker 1, Joker 2, Stickers laten plakken op Volkswagen T3 na restauratie.
 • Stickerset Volkswagen T3 ''Joker'' antraciet 11 delig. Laagste prijs garantie. Inclusief montage van de stickers, dit kunnen we ook voor jullie uitvoeren komt er 140 euro bij. Inclusief montage door signmaker met jarenlange  ervaring. Voor het strakste resultaat. Het is zelf te doen maar als je zeker wil zijn van een goed resultaat. We helpen je graag. Voor 275 euro. Geen bijkomende kosten. Je komt langs met je gerestaureerde busje en kunt na het plakken van de stickers. De camper weer meenemen. In de tussentijd kun je bij ons wachten en de busjes en caravans die we verhuren bekijken. En kun je onbeperkt koffie en thee drinken Terwijl je wacht in onze gezellige wachtruimte.   Zoekwoorden; Westfalia, vanagon, joker, Joker 1, Joker 2.
 • Aanbieding!
  We hebben ons originele VW tentdoek opgestuurd en nalaten maken. In Beige ten Cate tentdoek en gemaakt door beste tentenmaker van Nederland. Exact kopie van het originele tentdoek, maar dan in een betere kwaliteit tentdoek.
 • Aanbieding!
  We hebben ons originele VW tentdoek opgestuurd en nalaten maken. In lichtgrijs ten Cate tentdoek en gemaakt door beste tentenmaker van Nederland. Exact kopie van het originele tentdoek, maar dan in een betere kwaliteit tentdoek.
 • Aanbieding!
  Nieuwe scharnieren voor het afdekblad van het keukenblok.
 • Wil je Ad direct boeken?

  Vanaf 200.00 per dag incl. btw
Ga naar de bovenkant