Ontmoet de familie!

Camper, volkswagen, familie graanveld, zomervakantie

Het ontdekkende karakter (door zijn formaat), voel je wanneer je instapt. Ga jij op pad met Scover? Dan ontdek je mooie plekken! Het is daarom terecht dat hij ‘Scover’ wordt genoemd, wat afgeleid is van het Engelse woord voor ontdekken; ‘discover’!

IMG 3136 - Onze camper familie

De ultieme vrijheid die zij  aan haar vorige eigenaar heeft gegeven in de Oosterijkse bergen. Biedt zij nu aan de avontuurlijke huurders van Camper Voet. Het is daarom terecht dat ze ‘Berty’ wordt genoemd, wat afgeleid is van het Engelse woord voor vrijheid; ‘liberty’!

IMG 4226 1200x800 - Onze camper familie

Tijd voor een ouderwetse roadtrip? Camper Bea neemt je mee op een onvergetelijk avontuur. Bea is een echte surfbus; uitgerust met surfplankdragers en een zonnepaneel. Bea is afgeleid van het Engelse woord ‘Beautiful’ en dat is ze zeker.

Met een retro camper naar frankrijk op de foto met bergen., t2 bus,

Lex is afgeleid van het Engelse woord ‘relax’. Zij brengt als reservebus ontspanning en rust tijdens de reis. Haar vorige eigenaar heeft zij 33 jaar lang voorzien van ontspannen reisjes; van Zweden tot wandelen in de Alpen.

bamboo geel, lakcode H1B, Yellow campervan, joker, orginele t3 westfalia fabrieks camper in

Iness is het jongste zusje van Scover en Berty. Ze brengt je warmte en gezelligheid zowel onderweg als op vakantie. Het is daarom terecht dat zij ‘Iness’ wordt genoemd, wat afgeleid is van het Engelse woord voor gezelligheid; ‘cosiness’!

Vw busj sofie in de boomgaard gehuurd roadtrip in de buurt 1200x765 - Onze camper familie

Heerlijk samen filosoferen in het bos bij een kampvuur of zet je Sofie liever direct aan de zee en zie de zon verdwijnen aan de horizon onder een goed gesprek. Tot nieuwe inzichten komen, doe jij samen met Sofie. Het is daarom niet voor niets dat de naam van Sofie is afgeleid van het woord voor ‘Filosofie’.

moderne camper, luxe, huren, volkswagen t4, zwart, kamperen, vakantie, weekend weg, leuk

Joy is afgeleid van het Engelse woord ‘enjoyment’, wat staat voor genieten. En dat ga je zeker doen met haar. Genieten van alle moderne snufjes: 130km/h geen probleem, cruisecontrole aan en zelfs een ijskoude airco. Voor de luxepoezen dus ?

Vw camper huren 1200x800 - Onze camper familie

Ad is afgeleid van het Engelse woord voor avontuur ‘Adventure’. Met Ad ga je zowel dichtbij als ver weg op een echt avontuur en geniet van dezelfde moderne snufjes als Joy. Je ziet wel waar het avontuur je brengt :).

VW T2 Reservewiel

Volgende camper?

Camper Voet is altijd op zoek naar (retro) Volkswagen bussen om te kunnen verhuren. Neem contact op als je op zoek bent naar liefhebbers voor je geliefde Volkswagen busje. Laatst hebben wij een busje aangekocht van de 2de eigenaar die de VW bus 33 jaar in bezit heeft gehad. Hier worden wij blij van :).

Is jouw favoriete bus nog beschikbaar?

Check het hier!